BuzzerBase Aanwezig Op CeBIT In Hannover

Elwin van der LaanBuzzerBase

BuzzerBase op CEBit 2017

Afgelopen week was BuzzerBase aanwezig op het CeBIT evenement in Hannover. CeBIT is een jaarlijkse technologiebeurs waar allerlei technologiebedrijven de nieuwste toepassingen en innovatiefste producten demonstreren. Dit varieert van virtual reality tot drones tot artificial intelligence. Voor ieder wat wils dus. Uiteraard ging onze interesse voornamelijk uit naar de IoT toepassingen.

Bekijk onze ervaring op CeBIT in de video hieronder.

Zoals u ziet vonden wij maar enkele echte zakelijke toepassingen van IoT op CeBIT. Er wordt veel over het Internet of Things gesproken, maar weinig echt concreet getoond. Daarnaast missen wij eindoplossingen. Overal wordt een onderdeel uit de schakel belicht, terwijl wij graag van begin tot eind de oplossing belichten. Alleen op die manier kan de daadwerkelijke meerwaarde van IoT worden aangetoond.

Hier gaat BuzzerBase overigens snel verandering in brengen, houdt ons dus goed in de gaten.