Ok, je ontvangt nu de statusmeldingen

maar hoe ga je hier slim mee om?

Je gaat er niet naar zitten kijken, toch?

Als je de statusmeldingen van een machine krijgt, dan komen er dus consistent meldingen binnen van die machine. Dit gebeurt met een vaste interval, zoals iedere minuut, geheel afhankelijk van jouw wensen. Je wordt gek als je die stroom berichten de hele dag moet analyseren.

Daar komt nog bij dat we het nu hebben over één machine, terwijl je vaak minimaal tientallen, tot wel duizenden objecten in de gaten zal willen houden. Ook zijn ze niet altijd identiek en sturen ze dezelfde statussen, wat het nog complexer maakt. Hier ga je niet continu naar zitten kijken, want ieder mens raakt vrijwel meteen het overzicht kwijt.

Daarom is het van essentieel belang om een systeem te hebben dat al deze statusmeldingen analyseert en aan de hand van vooraf bepaalde logica toetst. Dit doet BuzzerBase.

BuzzerBase spreekt de taal.

De statusmeldingen die sensoren versturen zijn korte technische berichtjes. Er staat geen duidelijke uitleg bij, want daar is simpelweg geen ruimte voor. Daarbij stuurt ieder type sensor net weer een ander soort bericht, wat het een tijdrovend proces maakt om de statusmelding juist te interpreteren.

Gelukkig spreekt BuzzerBase de taal van de sensoren. Zo worden automatisch vele statusmeldingen tegelijk geanalyseerd door BuzzerBase en kan dit getoetst worden aan de hand van de logica.

Een logische analyse.

Wanneer is een waarde te hoog? Of juist te laag? Wanneer valt deze buiten het afgebakende gebied? Alleen jij weet wanneer een statusmelding jouw aandacht vereist, omdat alleen jij weet hoe jouw machine, ruimte of apparaat zou moeten functioneren. Dit noemen wij de logica.

Wij gebruiken de logica om die ene waardevolle statusmelding te onderscheiden van de miljoenen statusmeldingen die niet interessant zijn. We defineren en optimaliseren deze logica samen met jou om het meest accurate resultaat te behalen.

Nu je weet welke statusmelding je aandacht vereist

is het tijd om te handelen.