Nu je weet wanneer je moet handelen

moet er ook automatisch een actie volgen.

Ok, maar welke actie?

Dat verschilt ongetwijfeld per situatie. In het ene geval moet er een monteur op pad gestuurd worden, in het andere een schoonmaker of een installateur. Eigenlijk moet dezelfde actie worden gestart als wanneer de klant had gebeld om te zeggen dat er iets mis was. Maar dan automatisch, want als we de melding kunnen automatiseren, dan toch zeker ook de verdere afhandeling.

In het meest simpele geval zou dit een e-mail, SMS of Whatsappje kunnen zijn naar de monteur die op dat moment dienst heeft. Echter is dit in de meerderheid van de gevallen, met complexere werkprocessen, geen oplossing.

Versterk je huidige werkproces

Veelal worden deze werkprocessen aangestuurd door Service Management software. Iemand op kantoor krijgt telefoon van de klant en registreert de melding handmatig in de software. Vanaf daar worden de bestaande werkprocessen, zoals het inplannen van de juiste monteur, verder afgehandeld.

BuzzerBase versterkt deze werkwijze door de statusmeldingen te integreren met Service Management software. De meldingen worden dan direct in jouw Service Management software geregistreerd, zonder dat er nog een menselijke handeling bij komt kijken. Dit doen wij met onze BuzzerBase plugins, dus je hoeft niet bang te zijn voor een kostbaar en tijdrovend integratietraject.

Onze plugins zijn kant en klaar

dus waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?