Je maakt gemakkelijk gebruik van BuzzerBase

met één van onze heldere abonnementen.

Wat krijg ik voor een BuzzerBase abonnement?

De BuzzerBase abonnementen zijn enkel gebaseerd op het aantal sensoren (en dus het aantal statusmeldingen) die verwerkt en geanalyseerd kunnen worden. De functionaliteit is bij ieder abonnement hetzelfde. Een BuzzerBase abonnement garandeert je dat iedere sensor haar statusmeldingen verstuurt naar een centrale plek, de statusmeldingen stuk voor stuk worden geanalyseerd aan de hand van voorafbepaalde logica en met bestaande plugins wordt gekoppeld aan jouw huidige service management softwarepakket. Met andere woorden: totale ontzorging, zonder ontwikkel- en/of integratietrajecten.

Waar zijn de eenmalige opstartkosten voor?

Iedere situatie is anders, wat betekent dat voor iedere organisatie een andere configuratie nodig is. Om vanaf het eerste moment de volle vruchten te kunnen plukken van het BuzzerBase platform, vragen wij een eenmalige opstart-vergoeding voor de tijd die wij nodig hebben om het platform voor jou te configureren.

Wat verstaan jullie onder een sensor?

Een sensor is in onze ogen een meetinstrument dat één meetwaarde verstuurt. Als er van een machine dus zowel een trilling als temperatuur wordt gemeten, dan wordt dit gedaan door twee sensoren.

Dus het BuzzerBase abonnement is exclusief de sensoren?

Ja, het BuzzerBase abonnement zorgt ervoor dat allerlei sensoren moeiteloos geïntegreerd worden in jouw bestaande werkprocessen. Echter zijn hier inderdaad wel daadwerkelijke sensoren voor nodig. Als je al sensoren hebt dan kunnen wij deze hiervoor inzetten, zo niet dan kunnen we gezamenlijk kijken naar de juiste sensoren voor jouw situatie.

Kan ik bij jullie ook voor de sensoren terecht?

Wij hebben veel contacten met sensor-leveranciers door heel Nederland. We weten wat er in de markt te krijgen is en welke sensoren het beste zijn voor jouw situatie. Indien gewenst zijn wij ook in staat om specifieke sensoren te leveren. Neem contact met ons op als je deze mogelijkheden met ons wilt onderzoeken.

Ben je geïnteresseerd in een BuzzerBase abonnement?

Of heb je nog een andere vraag?