Toepassingen

Waar BuzzerBase veel waarde kan toevoegen.

Field Service

Bij Field Service draait het om de ‘man in het veld’. Een service engineer die onderweg is om op locatie onderhoud of reparaties aan assets te verrichten. Aan deze taken zal je voorlopig niet ontkomen, echter een service engineer op pad sturen kost geld, dus dan wil je wel dat het zo goed mogelijk besteed wordt.

Meer over Field Service.

Track & Trace

Met het volgen (Track & Trace) van voertuigen en grote, dure objecten is er niks nieuws onder de zon. Ook het tracken van pakketten en objecten middels RFID, barcodes of NFC is niet nieuw, maar dan heb je enkel een bewijs van inchecken op een bepaalde plek en niet de daadwerkelijke locatie. Echter, met de komst van het Internet of Things gaat er voor Track & Trace een volledig nieuwe wereld open.

Meer over Track & Trace.

Incident Management

Bij Incident Management gaat het om de snelle en accurate afwikkeling van storingen en problemen. Het afwikkelen van incidenten is een kunst op zich. Wie, wat en waar zijn veel gestelde vragen. Vragen die een helpdesk of front-office veelal telefonisch of per mail stellen als reactie op een melding.

Meer over Incident Management.

Facility Management

Het doel van Facility Management is het zo efficiënt mogelijk beheren van gebouwen en de bijbehorende omgeving. Net als bij vele andere toepassingen is ook bij facility management nog veel gebaseerd op een vooraf bepaalde planning en niet op basis van daadwerkelijk gebruik.

Meer over Facility Management.

Maintenance Management

Onderhoud aan machines, apparaten en gebouwen wordt vaak uitgevoerd volgens een planning, een vooraf bepaald repeterend interval. Terwijl van tevoren niet ingeschat kan worden hoe en in welke omstandigheden een asset gebruikt gaat worden.

Meer over Maintenance Management.

Een andere toepassing?

Dat kan zeker. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Ja, neem contact met mij op.